Aktif Tech’ten büyüme adımı

Finansal teknolojiler, ödeme ve biletleme sistemleri yazılımı alanlarında faaliyet gösteren Aktif Tech, Dijitalpark Teknokent’teki yeni ofisine taşındı. Aktif Tech Genel Müdürü Özgür Bilgin, “Gücünü teknolojiden alan bir anlayışla hareket ediyoruz. Yeni ofisimiz hedeflere ulaşma yolculuğumuzda bize daha özgür bir hareket alanı sağlayacak” dedi.

İşinin kalbine teknolojiyi konumlandıran Aktif Bank’ın yüzde 100 iştiraki olarak faaliyet gösteren Aktif Tech; gerçekleştirdiği iş birlikleri ile finansal teknolojiler, ödeme sistemleri ve biletleme sistemleri yazılımlarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. Yaklaşık iki yıldır sunduğu teknoloji altyapılı hizmetlerini geliştirmek adına bir adım atan Aktif Tech, Çekmeköy’deki Dijitalpark Teknokent’teki yeni ofisinin kapılarını açtı. Faaliyetlerini artık 260 kişi kapasiteli 1700 m2’lik ofiste sürdürecek olan Aktif Tech, bu hamlesiyle sektörün önde gelen yeteneklerine daha konforlu bir çalışma ortamı sunmayı hedefliyor.

Özgür Bilgin: Yurt dışı planlarımız bulunuyor

Yaklaşık iki yıldır her büyüklükten holding ve finans kuruluşuna, özellikle yurt dışındaki ödeme kuruluşları ve e-para kuruluşlarına, biletleme yazılım ürünlerine ihtiyaç duyan tüm kurumlara yüksek katma değerli yazılım çözümleri sunduklarını belirten Aktif Tech Genel Müdürü Özgür Bilgin, “Yeni ofisimiz belirlediğimiz uzun vadeli hedeflere ulaşma yolculuğumuzda bize daha özgür bir hareket alanı sağlayacak. Bir merkez olarak konumlandırdığımız bu ofisimizin yanında Türkiye’nin finansal teknoloji ekosisteminin yer aldığı teknoparklarda daha mikro ofisler konumlandırarak ülkemizin yetenek havuzundan faydalanmayı, ardından yurt dışına açılmayı planlıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx