11 yıl sonra İstanbul’da konser verecekti apar topar iptal etti

Morrissey Konseri Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda İptal Edildi

12 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alması beklenen Morrissey’in konser biletleri Piu Entertainment organizasyonuyla satışa çıkarılmıştı. Ancak konsere sadece 2 gün kala, hayranlarını üzen bir haber geldi.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Müziği ve sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatması beklenen Morrissey’in müzisyenlerinden biri sakatlandığı için konseri iptal edilmek zorunda kaldı.

40 YILIN EN SAYIN İSİMLERİNDEN BİRİ OLDU

İngiliz popunun önemli isimlerinden biri olan Morrissey, birçok albümüyle listelerde zirveye yerleşti. 15 albümü İngiltere’de ilk 10’a girmeyi başarırken, California Son ve Low in High School albümleri ABD albüm listelerinde de üst sıralara yükseldi.

The Smiths’in efsanevi solisti Morrissey, solo kariyerinde de 40 yılın en saygın isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Related Posts

Vahap Seçer’den Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken paylaşım

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zeydan Karalar ve Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karalar ve İmamoğlu’nun mesajını paylaştı.

Tabelayı gören şaşırıp kalıyor: Rahatsız olan köylünün çözümü güldürdü

Diyarbakır merkeze 78 kilometre uzaklıkta bulunan Dicle ilçesinin kırsal Değirmenli Mahallesi, yeşilliği ve Dicle Barajı’ndan gelen berrak suyu ile yazın tercih edilen yerler arasında yer alıyor. Değirmenli Mahallesi Muhtarı Abdullah Can …

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Rapor: Pentagon, “savaş ve silahları finanse etmek” için özel silah şirketlerine 2,4 milyon dolar sağladı

İngiltere menşeli yayıncı The Guardian’a özel olarak sunulan çalışmada, özel silah şirketlerine aktarılan fonlar ön plana çıktı

CHP’de istifa: Meclis üyeleri partiden ayrıldı

Bayrampaşa Belediyesi’ndeki CHP’li meclis üyeleri Sadi Teker ve Ali Karahasanoğlu, partilerinden istifa etti.