MHP’li Büyükataman’dan Müsavat Dervişoğlu’na: Ağzının ayarını tutturmakta zorlanıyor

MHP Genel Sekreteri Büyükataman’dan İYİ Parti Liderine Sert Sözler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup konuşmasındaki ifadelerine sert bir şekilde cevap verdi. Dervişoğlu’nun “Adana tabiriyle kirişteğe dönmüş, İYİ Parti’ye ‘fırıldak’ diyor. Beyefendiye bakar mısın? Biz seni topaç gibi kimlerin çevirdiğini bilmiyor muyuz zannediyorsun” sözlerine Büyükataman’dan tokat gibi cevap geldi.

Genel Sekreter Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Dervişoğlu ve İYİ Parti’ye yönelik sert ifadelerde bulundu. Türk milliyetçiliği söylemlerini yamalı bohçaya dönen siyasetçiler olarak nitelendiren Büyükataman, İP mensuplarının milliyetçilik nutukları ile siyasi kariyerlerini kurtarmaya çalıştıklarını belirtti.

“İP koptukça ağzının ayarını tutturmakta zorlanmaktadır” diyen Büyükataman, Devlet Bahçeli’ye yönelik ifadeleri de sert bir dille eleştirdi. Müsavat Dervişoğlu’nun terörle mücadele konusundaki duruşunu sorgulayan Büyükataman, Türkiye’nin terörsüz bir ülke olma hedefine vurgu yaptı ve Dervişoğlu’nun siyasi rant sağlamak için çaba harcadığını savundu.

Büyükataman, son olarak “Terörsüz Türkiye” hedefine ulaşıldığında İYİ Parti’nin siyasi gücünü kaybedeceğini iddia ederek, Dervişoğlu ve partisinin geleceğinin tehlikede olduğunu öne sürdü.

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Otomobil hurdaya döndü: Sürücünün burnu bile kanamadı!

Ankara’da takla atan otomobilin şarampole yuvarlanmadığı kazada sürücü yara almadan kurtuldu.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.

Boğaz’da halı sahaya rekor fiyat

Tarabya Spor Kulübü tarafından kullanılan Sarıyer’in Tarabya mahallesinde bulunan arsa, 458 milyon 401 bin 400 liraya ihaleye çıkarıldı.

Ünlü çikolata markası uyarı sonrası raflardan çekildi

Etiketinde süt içermiyor yazıyordu ama içinde gizli alerjen tespit edildi. ABD’de birçok eyalette satılan popüler çikolata markası, alerji riski nedeniyle piyasadan toplatılıyor.

Trump’tan Hamas’a ateşkes uyarısı: ‘Durum giderek kötüleşir’… İsrail anlaşmayı kabul etti

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail’in Gazze Şeridi’nde 60 günlük ateşkesi kabul ettiğini bildirdi. Hamas’ın henüz teklife yanıt vermediğini kaydeden Trump, teklifin kabul edilmesi gerektiği yoksa Gazze’deki durumun giderek kötüleşeceği konusunda uyarı yaptı.

Çocuklara sık sık giydiriliyordu! Annelerin gözde markasının ürünü yasaklandı

Ticaret Bakanlığı çocuklar için tasarlanan ünlü markanın ürünün risk taşıması sebebiyle piyasalardan toplatılmasına karar verdi.