Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

2 ilde 28 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 28 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Eski İngiltere Savunma Bakanı Wallace: Dünya her zamankinden daha kaygılı

Eski İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, dünyanın her zamankinden daha kaygılı olduğunu ve bunun artan istikrarsızlık nedeniyle gelecekteki 10 yıl boyunca süreceğini söyledi

Rusya: Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesisleri vurduk

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesislere uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenlediklerini duyurdu.