İzmir’de Tartışma Sonucu Bıçaklama Olayı: 6 Gözaltı

İZMİR Karşıyaka’da Bıçaklama Olayı: Yaralı Gencin Yardımına Vatandaşlar Yetişti

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, bir grup kişi tarafından sırtından bıçaklanan Ö.H. (22) hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olay anında yaralı gence yardım eden vatandaşın görüntüleri cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Bostanlı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ö.H., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı kişiler tarafından sırtından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibi, yaralı genci hastaneye götürdü. Polis, olayla ilgili şüphelilerin kimliklerini tespit edip gözaltına almak için çalışmalarına devam etti. M.T.Ç. (18), Y.C. (18), Ş.H. (19), M.E.A. (18), B.G. (19) ve S.D. (17) adlı şüpheliler yakalandı.

Olayın ardından vatandaşlar tarafından yardım edilen yaralı gencin görüntüleri ise bir kişi tarafından kaydedildi.

Related Posts

İran şalteri indirdi: Kamuya perşembe tatili

İran’ın kuzeyindeki Erdebil eyaletinde devlet daireleri enerji tasarrufu çerçevesinde perşembe günleri kapalı olacak.

Darth Vader sayesinde 1.6 milyon TL tazminat aldı

Star Wars evreninin efsanevi karanlık karakteri Darth Vader bu kez beyaz perdede değil, bir iş yerinde tartışmanın odağında yer aldı…

Saraçhane protestolarında 14 gencin tahliye talebine ret!

Saraçhane eylemleri sırasında ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan 14 genç ve 2 tutuksuz hakkında iddianame hazırlandı. Gençlerin ilk İlk duruşması 30 Mayıs’ta Silivri’de görülecek. Tensip aşamasında hakim, gençlerin tahliye talebini reddederek, duruşmaya kadar tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

CHP Van İl Başkanı’ndan mitinge çağrı: ‘Kayyum gasplarına, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı…’

CHP’nin Türkiye’nin farklı bir illerinde düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, 10 Mayıs Cumartesi günü Van’da gerçekleştirilecek. CHP Van İl Başkanı Seracettin Bedirhanoğlu, ”Kayyum gasplarına karşı, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı Van halkının tamamını mitinge davet ediyoruz” dedi.

AKP’li başkandan yemek kıyağı! 1 ton baklava sipariş etmiş

İstanbul’un Pendik ilçesinde AKP’li belediyeye ait 2024 Denetim Komisyonu Raporu, belediye meclisinde görüşüldü. CHP’li üyelerin şerh düştüğü raporda danışman maaşları, kira destekleri ve özel kalem harcamaları dikkat çekti. AKP’li Cin, belediye kasasından bir ton baklava almış.

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir