Kahramankazan’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

ANKARA’nın Kahramankazan ilçesinde karşı yöne geçen otomobilin ambulans ve TIR ile çarpıştığı kazada Kazım Yılmaz (36) hayatını kaybetti, 1’i ağır, 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Ankara- Bolu kara yolu Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. yerleşkesi yakınında meydana geldi. M.Y. adlı kadının kontrolünü yitirdiği 06 DNG 892 plakalı otomobil, yolun karşı şeridine geçip ambulans ve TIR ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü M.Y., eşi Kazım Yılmaz (36) ile ambulanstaki sağlık görevlileri G.Y., M.Ş. ve T.A. yaralandı. Yaralılar, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Kazım Yılmaz hayatını kaybetti, eşi M.Y.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi. Sağlık görevlilerinse durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yılmaz’ın cenazesi, yarın Kahramankazan ilçesi Yassıören Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Özgür Özel Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Özgür Özel ile bir araya geldi.

Kendisini şikayet eden engelliyi benzin dökerek yaktı

Gaziosmanpaşa’da telefonunu gasp ettiği için kendisinden şikayetçi olan Ahmet’i üzerine benzin dökerek yaktı.

Husiler Ben Gurion Havalimanı’nı vurdu

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı.

2 ilde 28 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 28 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.