Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye’yi ziyaret edecek

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in Türkiye ziyaretine ilişkin, “Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde savunma sanayii alanında yapılacak işbirlikleri başta olmak üzere, Türkiye-Almanya ilişkileri tüm boyutlarıyla ele alınacak” ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in yarın Ankara’ya geleceğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini duyurdu.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier’in yarın Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğini belirterek, şu bilgileri paylaştı:

“Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde savunma sanayii alanında yapılacak işbirlikleri başta olmak üzere, Türkiye-Almanya ilişkileri tüm boyutlarıyla ele alınacak. Bu minvalde Almanya’daki Türk toplumunun durumu da gündem başlıkları arasında yer alacak.

Görüşmelerde ayrıca, Türkiye-AB ilişkileri ve güncel bölgesel meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulması öngörülmektedir. Türkiye ve Almanya arasındaki köklü ve kadim ikili ilişkilerin ziyaret vesilesiyle daha da güçleneceğine inanıyoruz.”

Related Posts

Milas’ta okul zili gerginliği: Açıklama yapıldı

Milas’ta bir okul zilinde “Ölürüm Türkiye”nin kullanılması tartışmalara neden oldu. Okul önünde toplanan Milas 7’liler Platformu üyeleri eylem ve basın açıklaması yaparak durumu kınadı.

Nijerya’da aşırı yağışların neden olduğu seller 117 can aldı

Nijerya’nın Niger eyaletinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen seller nedeniyle 117 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Fidan’dan ‘Erdoğan’ın ev sahipliğinde’ liderler düzeyinde barış zirvesi teklifi

Fidan’dan ‘Erdoğan’ın ev sahipliğinde’ liderler düzeyinde barış zirvesi teklifi

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı belli oldu

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı belli oldu

Konya’da ilkokul öğrencileri arasında korkunç olay! Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan ilkokulda öğrencileri arasında yaşandığı iddia edilen kavgada, 10 yaşındaki Yusuf Taşkın ağır yaralandı. Boğazı sıkıldığı belirtilen küçük çocuk yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.