Yemenli Husiler İsrail’in güneyini füzeyle vurdu

Husiler, İsrail’in Güneyindeki Askeri Hedefi Hipersonik Balistik Füze ile Hedef Aldı

Yemen’deki Husiler, İsrail’in güneyindeki Yafa bölgesini “hipersonik balistik füzeyle” hedef aldıklarını duyurdu. El-Mesire televizyonunun verdiği habere göre, işgal altındaki Yafa bölgesine yakın bir askeri hedefe saldırı düzenlendi.

Saldırıda, Filistin 2 türü hipersonik balistik füze kullanıldığı belirtildi ve operasyonun hedefine başarıyla ulaşıldığı ifade edildi. Ancak İsrail ordusu, sabah saatlerinde Yemen’den atılan füzenin engellendiğini açıklamıştı.

Related Posts

Rusya: Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesisleri vurduk

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesislere uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenlediklerini duyurdu.

Kazandığı 1.3 milyon TL hayatını mahvetti: İki yıldır mücadele ediyor

İki çocuk annesi bir kadın, bahis oynayarak 25 bin sterlin (yaklaşık 1.3 milyon TL) kazanmasının hayatındaki en kötü olay olduğunu söylüyor…

Otomobil hurdaya döndü: Sürücünün burnu bile kanamadı!

Ankara’da takla atan otomobilin şarampole yuvarlanmadığı kazada sürücü yara almadan kurtuldu.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.

Boğaz’da halı sahaya rekor fiyat

Tarabya Spor Kulübü tarafından kullanılan Sarıyer’in Tarabya mahallesinde bulunan arsa, 458 milyon 401 bin 400 liraya ihaleye çıkarıldı.

Ünlü çikolata markası uyarı sonrası raflardan çekildi

Etiketinde süt içermiyor yazıyordu ama içinde gizli alerjen tespit edildi. ABD’de birçok eyalette satılan popüler çikolata markası, alerji riski nedeniyle piyasadan toplatılıyor.