Gölet Serinlemesi Faciası: 2 Gencin Hayatını Kaybetmesi
Balıkesir’in Kırsal Deliklitaş Mahallesi’nde bulunan gölette serinlemek amacıyla suya giren 15 yaşındaki Efe Ahmet Özey ve 13 yaşındaki arkadaşı Poyraz Çapan, bir süre sonra kayboldu.
Olayın duyulmasının ardından AFAD’dan 2 dalgıç ve 4 personel, itfaiyeden 4 dalgıç ve 1 personel ile jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.
Yürütülen çalışmaların sonucunda Efe Ahmet Özey ve Poyraz Çapan’ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Gençlerin cenazeleri, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
GEÇEN YIL AYNI YERDE ANNE-OĞUL TRAJEDİSİ
Geçtiğimiz yıl Haziran ayında aynı bölgede bir anne ve oğlunun boğularak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Mahalle sakinleri, benzer olayların yaşanmaması için uyarı levhaları konulmasını ve güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve gelişmeler yakından takip edilmektedir.