Adana’da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı

ADANA’da ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden B.A.’nın (32) evinin banyosunda tavan arasına gizlenmiş reçeteye tabi 363 uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi. İfadesinde, “Hapları baş ağrımdan dolayı içiyorum” diyen B.A.’nın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı teknik ve fiziki takiple 6 şüphelinin kimliğini tespit etti. Operasyon için harekete geçen polis, Yüreğir ilçesi Dervişler, Dede Korkut ve Yeşil Bağlar mahallelerinde belirlenen 5 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda B.A., M.T., S.A., M.N., İ.K. ile D.K. gözaltına alındı. Ekiplerin adreslerde yapılan aramalarında, reçeteye tabi 363 uyuşturucu içerikli hap, 25 kök Hint keneviri, 100 gram bonzai, 25 gram metamfetamin, 50 gram amfetamin, 175 gram esrar ile 5 hassas terazi ele geçirildi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİLER

Operasyon kapsamında gözaltına alınan B.A.’nın evindeki uyuşturucu haplar, banyonun tavan arasına gizlenmiş halde bulundu. Sorguya alınan şüphelilerden B.A., hapların satışını yapmadığını öne sürerek, “Yıllardır şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. Bir teşhis konulamadı. Hapları da baş ağrımdan dolayı içiyorum” dedi. Diğer şüpheliler ise uyuşturucu madde satmadıklarını, kendilerinin kullandıklarını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.A., M.T., S.A., M.N. ile İ.K. tutuklandı, D.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Bu köye giden bir gecede milyoner oluyor

Afrika’da öyle bir köy var ki, oraya giden bazı insanlar bir gecede servet sahibi oluyor. Sırrı ise toprağın derinliklerinde saklı…

Jennifer Lopez’e sahnede çekirge şoku

Jennifer Lopez, Kazakistan’ın Almatı kentindeki Central Stadium’da verdiği konserde sahnede beklenmedik bir misafirle karşılaştı.

Dünyanın en güçlü 5. ordusu yüzde 20 küçüldü

ABD merkezli Global Firepower tarafından yayımlanan 2025 yılı raporunda dünyanın en güçlü 5. ordusuna sahip Güney Kore yüzde 20 küçüldü.

50 Bin TL İsteyenlere Ateş Açtı

Antalya’da H.T., dükkanına çökmeye çalışanlara ateş açarak bir kişiyi öldürdü, birini yaraladı.

Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Bakan Yumaklı, Çanakkale’deki orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını açıkladı.

Ünlü deprem uzmanı ‘sıradaki’ diyerek o ilimizi işaret etti

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremin ardından gözler başta İstanbul olmak üzere Bursa ve İzmir gibi illere çevrildi. Prof. Dr. Osman Bektaş ise, bu kez başka bir kenti işaret etti.