Komşuların park kavgası kanlı bitti; 1 ölü, 1 yaralı

Kocaeli Çayırova’da Araç Park Etme Kavgası Kanla Bitti: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, park yeri meselesi yüzünden başlayan komşu kavgasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Olay, İnönü Mahallesi 143/1 Sokak’ta Emre Ö. ve ağabeyi Muhammet Ö. ile henüz ismi belirlenemeyen komşular arasında araç park etme konusunda yaşanan tartışma sonucunda başladı.

Tartışmanın büyümesiyle şüpheli, evinden aldığı tabancayla 2 kardeşe ateş etti.

Olay yerinden kaçmaya çalışan Emre Ö, aracıyla yol kenarındaki kamyonete çarptı. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kavgada bacağından yaralanan Muhammet Ö. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, Emre Ö. ise Gebze ilçesinde bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Müdahalelere rağmen kurtarılamayan Emre Ö’nün ardından polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.

Related Posts

Özgür Özel Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Özgür Özel ile bir araya geldi.

Kendisini şikayet eden engelliyi benzin dökerek yaktı

Gaziosmanpaşa’da telefonunu gasp ettiği için kendisinden şikayetçi olan Ahmet’i üzerine benzin dökerek yaktı.

Husiler Ben Gurion Havalimanı’nı vurdu

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı.

2 ilde 28 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 28 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.