Ankara’da kadın cinayeti: Boşandığı erkek katletti

Ankara’daki olay, akşam saatlerinde Piyade Mahallesi’ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre S.K. ile boşandığı erkek İ.K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K., kesici aletle saldırdığı S.K.’yı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Mahallelilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde S.K.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlıyı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Mahalleli çareyi minarede buldu

Van’ın Pınarlı Mahallesi’nde cep telefonu şebekesi çekmediği için vatandaşlar minareye çıkarak telefonla konuşmak zorunda kalıyor.

İspanya’ya kadar yüzüp iltica etti

Fas Botola 2 Ligi takımlarından Mağrib Atletic Tetvan’ın 19 yaşındaki oyuncusu Zeytuni, daha iyi bir futbol geleceği için risk alarak deniz yoluyla İspanya’ya geçti. Fineydak sahilinde uzun bir mesafe yürüyen genç futbolcu, yoğun sis ve dalgalı …

Zombi görünümlü yaratıklar evlere girmeye başladı: Karınca taklidi yapıyorlar

Zombi görünümlü örümcekler evleri istila etmeye başladı. Karınca taklidi yapıyorlar. Vücuda girdikten sonra kan benzeri sıvıyı taşıyan boşluğu ele geçiriyor. Ve öldürücü olabiliyor.

Muğla’da operasyon: 10 tutuklama

Muğla’da göçmen kaçakçılığı operasyonu 10 kişi tutuklandı.

Garbis Loris Özatay’a son veda

Foto muhabiri Garbis Loris Özatay, 79 yaşında vefat etti. Usta isim, İstanbul’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bayern, yeni sezonu 6-0’la açtı

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga’da yeni sezonun açılış maçında Bayern Münih, sahasında Leipzig’i 6-0’la ezip geçti.