Baraj gölüne düşen enerji şirketi çalışanın cansız bedenine ulaşıldı

Adana’da Enerji Firması Çalışanı İbrahim Ö’den Haber Alınamadı

Adana’nın Saimbeyli ilçesindeki bir enerji firmasında çalışan İbrahim Ö’den sabah saatlerinden itibaren haber alamayan mesai arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, İbrahim Ö’nün son olarak Gökkaya Baraj ve Hidroelektrik Santrali (HES) Gölü yakınlarında otomobiliyle seyir halinde olduğunu belirledi.

Çalışmalarını sürdüren ekipler, İbrahim Ö’nün bulunduğu otomobili Yardibi Mahallesi ile Değirmenciuşağı mahallelerini birbirine bağlayan göl üzerindeki köprünün girişinde suda buldu.

UZUN SÜREN ÇALIŞMALARIN ARDINDAN CENAZEYE ULAŞILDI

Aracın içini su altı kamerasıyla inceleyen ekipler İbrahim Ö’nün hareketsiz olduğunu belirledi. 44 yaşındaki İbrahim Ö’nün cesedi vinç yardımıyla sudan çıkarıldı.

Yapılan incelemelerin ardından cenaze kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Related Posts

Özgür Özel, Silivri’de: 19 Mart darbesinin karargâhı Beştepe’dir, silahı yargıdır!

Özgür Özel, Silivri’de: 19 Mart darbesinin karargâhı Beştepe’dir, silahı yargıdır!

Askeri eğitim uçağı düştü! Kazaların ardı arkası kesilmiyor….

Japonya Öz Savunma Kuvvetlerine (SDF) ait bir askeri eğitim uçağı kalkışından kısa bir süre sonra düştü. The Japan Times’ın haberine göre, Kabine Baş Sekreteri Hayaşi Yoşimasa, düşen SDF askeri eğitim uçağına ilişkin açıklama yaptı. Hayaşi, güneydeki …

Cipin Deposunda 93 litre sıvı metamfetamin yakalandı

Diyarbakır’da, polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda narkotik köpeği ‘Zero’ ile yapılan aramada, cipin yedek yakıt deposunda 93 litre sıvı metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

AKP kulislerinden PKK bildirisi yorumları: Lozan’a atıf, Kürt sorununun çıkış sürecine gönderme yapmaktır, bugüne ilişkin bir talep yok

AKP kulislerinden PKK bildirisi yorumları: Lozan’a atıf, Kürt sorununun çıkış sürecine gönderme yapmaktır, bugüne ilişkin bir talep yok

Hakan Fidan’a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı: İki yıl tedavi görmüş

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir televizyon programında 4-5 yıl önce kendisine suikast girişiminde bulunulduğunu açıklaması büyük yankı uyandırdı. Suikastla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Hindistan Pakistan savaşı turizmi vurdu

Hindistan ve Pakistan arasında çıkan sınır tartışmaları nedeniyle Muğla’nın bodrum ilçesinde düzenlenen Hint düğünleri organizasyonlarının bir bölümü iptal edilmeye başlandı. Savaşın sadece düğün organizasyonları ile değil kurumsal ilişkilere de darbe vurduğu belirtildi.