Batman’da Balkonundan Düşen Kadın Hayatını Kaybetti

Gülistan Yılmaz Batman’da Hayatını Kaybetti

BATMAN’da, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yaşanan üzücü bir olayda, 53 yaşındaki Gülistan Yılmaz isimli kadın, apartmanın 3. katındaki dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz net bir nedeni bilinmeyen düşme sonucunda ağır yaralanan Yılmaz’a, olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri müdahale etti. Ancak tüm çabalara rağmen Yılmaz kurtarılamadı ve Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Batman Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor. Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN

Related Posts

Yunus Emre soygununda ‘ödeyelim, affedin’ dediler

Büyük ödemeler yapılan ’olur’ yazılarında Bakan Mahinur Göktaş’ın eşi Rahmi Göktaş ile MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu Abdullah Kutalmış Yalçın’ın imzası var.

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın sevk yazısı ortaya çıktı: Avukatları yönlendirdi, şüphelilere konuşmaması için baskı yaptı; örgüt içerisinde önemli konumda

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan’ın sevk yazısı ortaya çıktı: Avukatları yönlendirdi, şüphelilere konuşmaması için baskı yaptı; örgüt içerisinde önemli konumda

Esenyurt’ta tekel bayisini kurşunladılar

İstanbul Esenyurt’ta bir tekel bayisine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen şüphelilerden biri, aracın altına saklanırken yakalandı. Olay yerinde otomobil, tabanca ve 2 uzun namlulu silah ele geçirildi

Güvenlik alarmı verildi: Ünlü otomobil devi 197 bin aracını geri çağırıyor

ABD’de son dönemde bir dizi geri çağırma açıklayan Ford, bu kez arka koltuk yolcularının güvenliği için yeni bir adım atıyor. Mustang Mach E ve bazı Bronco modelleri, olası bir sıkışma riski nedeniyle geri çağrılacak.

İran Rusya’dan destek istedi mi? Peskov açıkladı

Rusya’nın İran’a desteğinin açık olduğunu belirten Kremlin Sarayı Sözcüsü Dmitry Peskov, “İran, yardım destek talebinde bulunmadı” dedi.

İran’dan İsrail’e balistik füze saldırısı: Tel Aviv’de şiddetli patlamalar

İran ordusu sabah saatlerinde İsrail’ karşı füze saldırısı başlattı. Saldırı sonrası Tel Aviv’de patlamalar yaşandığı bildirildi.