Denizli’de 6 gündür haber alınamayan kişi ölü bulundu

Zeytinköy Mahallesi sakinlerinden Mevlüt Karademir’i arama çalışmaları sonuçlandı

Zeytinköy Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mevlüt Karademir’in bulunması için AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara arama kurtarma dernekleri de destek verdi.

Ekipler, Bağbaşı Yaylası ile İsrafil Deresi arasındaki ormanlık alanda detaylı bir arama çalışması gerçekleştirdi.

Dağlık alanlarda da arama yapan ekipler, Ornaz Vadisi’ne çıkan sarp patika yolda Karademir’i hareketsiz halde buldu.

Bölgedeki AKUT ekibindeki sağlık personeli, Karademir’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Karademir’in cenazesi, helikopterle alınarak Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna götürülmek üzere bölgeden ayrıldı.

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde 29 Nisan’da mantar toplamak için evden ayrılan Karademir’in evine dönmemesi üzerine yakınları polise başvurdu ve arama çalışmaları başlatıldı.

Related Posts

ABD’de kaçtı sanılan mahkumun adliyede unutulduğu ortaya çıktı

ABD’nin Georgia eyaletindeki hapishanede, firar ettiği sanılan ve 12 saat boyunca acil durum halinde aranan mahkumun, adliye nezarethanesinde unutulduğu ortaya çıktı.

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal Hollanda’da öldürüldü… ‘Türkiye’den bir milletvekili görüşecekti, biletini bile almıştı’

Halil Falyalı’nın sağ kolu Cemil Önal’ın Perşembe günü Hollanda’da infaz edilmesinin ardından, bir milletvekilinin Önal ile görüşmek için Amsterdam’a gideceği ancak ziyaret gerçekleşmeden önce suikastın gerçekleştiği ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da sulama kanalına düşen 2 çocuk hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde sulama kanalına düşen 2 çocuk yaşamını yitirdi.

TBMM’deki milletvekili sayısı 592’ye düştü: Yeni Meclis Başkanvekili nasıl belirlenecek?

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in yaşamını yitirmesinin ardından TBMM’deki milletvekili sayısı 592’ye düştü. DEM Parti İstanbul Milletvekili Önder’in yerine seçilecek yeni başkanvekili DEM Parti milletvekilleri arasından belirlenecek.

CHP’den saat 21.00’e çağrı: ‘Özgür Özel’i Ankara’da genel merkezimizde karşılayacağız’

Sırrı Süreyya Önder için AKM’deki törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören çıkışı saldırıya uğradı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel’e yönelik saldırı hakkında soruşturma başlattı. CHP Gençlik Kolları, Özel’i saat 21.00’de Ankara’daki genel merkez binasında karşılama çağrısı yaptı.

Firari şahıs jandarma ile çatışmaya girdi, etkisiz hale getirildi

İzmir’de üç kişiyi yaralayan firari şahıs güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada etkisiz hale getirildi. Düzenlenen operasyonda bir jandarma personeli ise yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir