Gitaristi Erdoğan’ı eleştirmişti… AKP’li belediye konseri iptal etti!

Rize Belediyesi, Madrigal Grubu Konserini İptal Etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gerçekleştirilen Gençlik Şöleni’nde Madrigal grubu performans sergileyecekti. Ancak grup üyesi Ceyhun Kaan Karakaş’ın sosyal medya paylaşımları nedeniyle konser iptal edildi.

Rize Belediyesi, Ceyhun Kaan Karakaş’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yapılan paylaşımlarının ardından konseri iptal etti. Karakaş’ın geçmişte yapmış olduğu ifadeler sebebiyle oluşan tartışmalar sonucu planlanan konser gerçekleşmedi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlara 13.47’de gönderilen SMS ile Gençlik Şöleni kapsamında gerçekleşecek etkinliklerin hatırlatıldığı ve Madrigal konserinin iptal edildiği belirtildi.

Rize’de daha önce de benzer bir durum yaşanmış, Rize Kitap Fuarı’nda Tarihçi yazar Dr. Ahmet Anapalı’nın programı, yazarın Atatürk karşıtı söylemleri nedeniyle iptal edilmişti.

CHP Fındıklı Belediye Başkanı Madrigal Grubu’na Destek Verdi

CHP Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Madrigal Grubu’na destek vererek, “Fındıklı özgürlükler kasabasıdır. Fındıklı yarınlarımız için herkesin kendini ifade edebilmesi için. Özgürlüklerimizi önemsediğimiz bir kasabadır bir İlçedir gelin gençlerle burada buluşun. Fındıklı size ev sahipliği yapar” dedi.

Related Posts

Milas’ta okul zili gerginliği: Açıklama yapıldı

Milas’ta bir okul zilinde “Ölürüm Türkiye”nin kullanılması tartışmalara neden oldu. Okul önünde toplanan Milas 7’liler Platformu üyeleri eylem ve basın açıklaması yaparak durumu kınadı.

Nijerya’da aşırı yağışların neden olduğu seller 117 can aldı

Nijerya’nın Niger eyaletinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen seller nedeniyle 117 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı.

Fidan’dan ‘Erdoğan’ın ev sahipliğinde’ liderler düzeyinde barış zirvesi teklifi

Fidan’dan ‘Erdoğan’ın ev sahipliğinde’ liderler düzeyinde barış zirvesi teklifi

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı belli oldu

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı belli oldu

Konya’da ilkokul öğrencileri arasında korkunç olay! Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan ilkokulda öğrencileri arasında yaşandığı iddia edilen kavgada, 10 yaşındaki Yusuf Taşkın ağır yaralandı. Boğazı sıkıldığı belirtilen küçük çocuk yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.