Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs bir istinat duvarına çarparak durabildi. Sonuç olarak kaza sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın akabinde sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılar, tedavi amacıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine nakledildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişi olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen sonuçlarının ardından taburcu edilebileceğini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Bu durum yolcuların yaralanmasına neden oldu. Neyse ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” dedi.

Related Posts

Özgür Özel Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Özgür Özel ile bir araya geldi.

Kendisini şikayet eden engelliyi benzin dökerek yaktı

Gaziosmanpaşa’da telefonunu gasp ettiği için kendisinden şikayetçi olan Ahmet’i üzerine benzin dökerek yaktı.

Husiler Ben Gurion Havalimanı’nı vurdu

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı.

2 ilde 28 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 28 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.