İBB’de yılbaşı gecesi önlemleri: Metro 24 saat çalışacak, toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da Yılbaşı Gecesi Toplu Ulaşıma Özel Planlamalar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yılbaşı gecesi için özel önlemler aldı. İhtiyaçların hızlı bir şekilde karşılanması ve kesintisiz hizmet için belirli ekipler görevlendirildi.

Yılbaşı gecesi beklenen kalabalık nedeniyle toplu taşıma araçları için ek seferler düzenlendi. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), 31 Aralık’ta 832 farklı güzergahta 64 bin sefer yaparken yılbaşı gecesi için de toplamda 25 farklı hatta 304 ek sefer düzenleyecek. Gece boyunca devam edecek metrobüs hizmeti de 221 ek sefer ile desteklenecek.

İBB’ye bağlı toplu taşıma hizmetlerinde, dini ve ulusal bayramlar ile resmi tatillerde olduğu gibi 1 Ocak’ta da kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz hizmet sunulacak.

Metro Hatları 24 Saat Hizmet Verecek

İstanbul’daki M1A, M1B, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M8 ve M9 metro hatları, 1 Ocak’ta 24 saat boyunca açık olacak.

Ayrıca, T1, T3, T4, T5 tramvay hatları ile F1 ve F4 füniküler hatları saat 02.00’ye kadar seferlerine devam edecek. Şehir Hatları vapurları da 31 Aralık’ta yılbaşı gecesi için ek seferler düzenleyecek.

Yılbaşı gecesi tüketici hakları ihlalleri, dilencilik, izinsiz ilan ve reklamlar, kaçak hafriyat dökümü, seyyar ve izinsiz faaliyetleri önlemek amacıyla zabıta ekipleri vardiya usulüyle görev yapacak.

Related Posts

Gazze’yi işgal planı ortalığı karıştırdı! İsrail kabinesi birbirine girdi

İsrail kabinesinde Gazze’nin kuzeyinin işgali için büyük tartışma çıktı. Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir Filistinlilerin zorla yerinden edilmesi planı sebebiyle çok sert tartıştı.

Eski İngiltere Savunma Bakanı Wallace: Dünya her zamankinden daha kaygılı

Eski İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, dünyanın her zamankinden daha kaygılı olduğunu ve bunun artan istikrarsızlık nedeniyle gelecekteki 10 yıl boyunca süreceğini söyledi

Rusya: Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesisleri vurduk

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki askeri savunma alanındaki tesislere uzun menzilli yüksek hassasiyetli silah ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenlediklerini duyurdu.

Kazandığı 1.3 milyon TL hayatını mahvetti: İki yıldır mücadele ediyor

İki çocuk annesi bir kadın, bahis oynayarak 25 bin sterlin (yaklaşık 1.3 milyon TL) kazanmasının hayatındaki en kötü olay olduğunu söylüyor…

Otomobil hurdaya döndü: Sürücünün burnu bile kanamadı!

Ankara’da takla atan otomobilin şarampole yuvarlanmadığı kazada sürücü yara almadan kurtuldu.

Trump’ın temsilcisi Kellogg ve Belarus lideri Lukaşenko’dan Ukrayna görüşmesi

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna ve Rusya Özel Temsilcisi Keith Kellogg, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksadr Lukaşenko ile görüştü. Kellogg, görüşmede Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta “tam ve koşulsuz” ateşkesi ele aldıklarını belirtti.