Kavgada Gözlüğü İçin Cezaya Çarptırıldı

Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi’nde Gözlüğüne Küfredilince Denetimini Yaktı

Kayseri’de R.G. ve S.G.’yi yaraladığı gerekçesiyle mahkemeye çıkan ve 2 bin 800 lira para cezasına çarptırılan ve hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması (HAGB) kararı verilen S.A., Nazilli’de yaşanan olayın ardından tekrar hakim karşısına çıktı. Eskişehir’de başka bir suçtan tutuklu olan S.A., duruşmaya SEGBİS ile katıldı. Olayı anlatan S.A., “Eşimle Nazilli’de otogarda takım elbiseli ve gözlüklü olarak yürüdüğüm sırada yanımdan geçen şahıs gözlüğüme küfretti. Eşim duyduğu için kavga ettik. Pişmanım” şeklinde ifade verdi.

Mahkeme heyeti, 5 yıl içinde tekrar suç işlediği gerekçesiyle S.A.’ya R.G.’yi yaraladığı için 2 bin 800 TL, S.G.’yi yaraladığı için de 2 bin 800 TL adli para cezası verdi.

Haber Kayseri’de yaşanan bu olayın ardından mahkeme kararının açıklanmasıyla son buldu.

Related Posts

Balkondan düştüğü iddia edilen kadın hayatını kaybetti

Sinop’ta iddiaya göre, 5’inci kattaki evinin balkonundan düşen 35 yaşındaki Banu Arslan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kıyıdan kıyıya orman! 50 milyon ağaçlık

Birleşik Krallık, çevre koruma ve sürdürülebilirlik alanında dev bir adım atıyor. Hükümetin geçtiğimiz hafta duyurduğu iddialı bir projeyle, Kuzey İngiltere’de Liverpool’dan Hull’a uzanan 200 kilometrelik bir koridorda 50 milyon ağaç dikilerek …

Ekmeklerde fındık alarmı! 2.500 marketten geri çağırıldı

ABD’de toplamda 2 bin 500 mağazada satılan yarım somon ekmekler içerisindeki fındık nedeniyle geri çağırıldı.

Çocuk tecavüzcüsü hadım edildi

Madagaskar’da altı yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden sanık, cerrahi hadım cezasına çarptırıldı. 2024’te yürürlüğe giren yasa kapsamında verilen bu ilk karar, ağırlaştırılmış müebbet hapisle birlikte uygulandı. Yetkililer, cezanın caydırıcı olmasını ve benzeri suçların önlenmesini hedefliyor.

Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu’nun merkezi Paris’te kurulacak

Ukrayna’da görev yapacak “Gönüllüler Koalisyonu” çevrim içi toplantısı İngiltere Başbakanı Keir Starmer ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eş başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ukrayna’nın askeri gücünün yeniden nasıl canlandırılabileceği ve ordunun durumunu anlamak için yapılacak keşif ziyareti gibi adımlar ile ilgili bilgiler verildi.

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecekti apar topar iptal etti

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecek olan The Smiths’in efsanevi solisti Morrissey, ekibinin sağlık sorunlarından dolayı konserini iptal etti.