Konya’da Çöken Binadan Bir Kadın Cesedi Çıkarıldı

Konya’da Çöken Binada 1 Kadın Hayatını Kaybetti

Konya’da yaşanan üzücü olayda, Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde bir bina çöktü. AFAD, 112 Acil Sağlık, UMKE, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edilirken, arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kurtarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda enkaz altından 23 yaşlarında bir kadının cansız bedeni çıkarıldı. Hayatını kaybeden kadının cesedi, Konya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Daha önce enkaz altından 3 kişinin sağ olarak çıkarıldığı bilgisi verilmişti. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Related Posts

Özgür Özel Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Özgür Özel ile bir araya geldi.

Kendisini şikayet eden engelliyi benzin dökerek yaktı

Gaziosmanpaşa’da telefonunu gasp ettiği için kendisinden şikayetçi olan Ahmet’i üzerine benzin dökerek yaktı.

Husiler Ben Gurion Havalimanı’nı vurdu

Yemen’deki Husiler, İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bulunan Ben Gurion Havalimanı’nı hipersonik balistik füzeyle “başarılı şekilde” hedef aldıklarını açıkladı.

2 ilde 28 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 28 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Avustralyalı oyuncu Julian McMahon kansere yenik düştü

2000’li yıllarda yayınlanan kült dizi Nip/Tuck’ta başrol oynayan ve “Fantastik Dörtlü” filmlerinde Dr. Doom karakterini canlandıran Avustralyalı oyuncu Julian McMahon hayatını kaybetti.

Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor

Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.