Mansur Yavaş’tan Ferdi Zeyrek açıklaması

Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in Cenaze Törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Katıldı

Manisa Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından düzenlenen cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı ve duygularını dile getirdi. Yavaş, ”Üzgünüz. Beklenmedik bir olay tabii ki. Ama idarecilerin hayatı böyle. Kendisi bir yılı aşkın bir süredir belediye başkanıydı ama ne kadar güzel iş yaptığını, halktan yana davrandığını cenazesinde gördük. Ben kendisine Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.” dedi.

“ENDER GÖRÜLEN BİR CENAZE MERASİMİYDİ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, ”Başımız sağ olsun. Değerli bir başkandı. Çok kısa sürede çok güzel hizmetler yaptı. Bir sevgi seli oluştu. Gerçekten ender görülen bir cenaze merasimiydi. İnsanlar hüngür hüngür ağlıyordu, çok sevilen bir insandı. Başımız sağ olsun. Mekanı cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu’nun merkezi Paris’te kurulacak

Ukrayna’da görev yapacak “Gönüllüler Koalisyonu” çevrim içi toplantısı İngiltere Başbakanı Keir Starmer ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eş başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ukrayna’nın askeri gücünün yeniden nasıl canlandırılabileceği ve ordunun durumunu anlamak için yapılacak keşif ziyareti gibi adımlar ile ilgili bilgiler verildi.

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecekti apar topar iptal etti

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecek olan The Smiths’in efsanevi solisti Morrissey, ekibinin sağlık sorunlarından dolayı konserini iptal etti.

Vahap Seçer’den Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken paylaşım

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zeydan Karalar ve Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karalar ve İmamoğlu’nun mesajını paylaştı.

Tabelayı gören şaşırıp kalıyor: Rahatsız olan köylünün çözümü güldürdü

Diyarbakır merkeze 78 kilometre uzaklıkta bulunan Dicle ilçesinin kırsal Değirmenli Mahallesi, yeşilliği ve Dicle Barajı’ndan gelen berrak suyu ile yazın tercih edilen yerler arasında yer alıyor. Değirmenli Mahallesi Muhtarı Abdullah Can …

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.