Muğla’da soba faciası: Karı- koca öldü

Muğla Fethiye Yeni Mahalle Sobadan Zehirlenerek Ölen Çift

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de yaşayan Mehmet ve Cemile Başar çiftinden haber alamayan yakınları, endişelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne başvurdu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Başar çiftinin yaşamını yitirmiş haldeki bedenleriyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda çiftin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi.

Mehmet ve Cemile Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na nakledildi.

Related Posts

Ukrayna Gönüllüler Koalisyonu’nun merkezi Paris’te kurulacak

Ukrayna’da görev yapacak “Gönüllüler Koalisyonu” çevrim içi toplantısı İngiltere Başbakanı Keir Starmer ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eş başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Ukrayna’nın askeri gücünün yeniden nasıl canlandırılabileceği ve ordunun durumunu anlamak için yapılacak keşif ziyareti gibi adımlar ile ilgili bilgiler verildi.

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecekti apar topar iptal etti

11 yıl sonra İstanbul’da konser verecek olan The Smiths’in efsanevi solisti Morrissey, ekibinin sağlık sorunlarından dolayı konserini iptal etti.

Vahap Seçer’den Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken paylaşım

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Zeydan Karalar ve Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Karalar ve İmamoğlu’nun mesajını paylaştı.

Tabelayı gören şaşırıp kalıyor: Rahatsız olan köylünün çözümü güldürdü

Diyarbakır merkeze 78 kilometre uzaklıkta bulunan Dicle ilçesinin kırsal Değirmenli Mahallesi, yeşilliği ve Dicle Barajı’ndan gelen berrak suyu ile yazın tercih edilen yerler arasında yer alıyor. Değirmenli Mahallesi Muhtarı Abdullah Can …

Le Pen’in partisinin genel merkezine polis baskını

Fransa’da aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi Genel Sekreteri Jordan Bardella, mali polisin, parti genel merkezinde arama yaptığını duyurdu.

Kütahya’da orman yangını: Havadan ve karadan müdahale sürüyor

Kütahya’da ormanlık alanda yangın çıktı. Ekiplerin yangına havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.